Opslaan als PDF in Office

Als je ons een Office document hebt doorgestuurd krijg je vaak de vraag om het even om te zetten naar PDF. Dit is omdat je dan zeker bent dat er geen lettertypes of afbeeldingen verspringen bij het drukken. Maar hoe doe je dat nu juist?

  1. Klink linksboven op ‘Bestand’.
  2. Klik links in de lijst op ‘opslaan als’
  3. Kies ‘PDF’ of ‘Adobe PDF’ uit het drop-down menu.
  4. Klik op ‘opslaan’

Illustratie:

Maikel

Sinds de opstart van Hellinx Printing Hasselt in 2013 heb ik daar de leiding. Tevreden klanten zijn de grootste drijfveer voor mij. Binnen Hellinx Printing volg ik de grotere projecten op en sleutel ik mee aan strategie en interne processen. Buiten het werk heb ik een passie voor film, lees ik graag een goed boek en – wanneer er tijd voor is – verken ik graag de andere kant van de wereld.