Drukklare bestanden opslaan in Canva

In deze korte post tonen we hoe je gratis drukklare bestanden kan aanmaken in canva.

Stap 1: Bestand aanmaken

Klik op 'een ontwerp maken' en kies voor 'aangepast formaat'
Vul je gewenste formaat in. Let op dat je zeker in mm of cm werkt (niet in px).

Stap 2: Bestand opslaan

Klik op Delen en kies voor Downloaden
Kies voor PDF-afdrukken met bijsnijdmarkeringen. Als je Canva Pro hebt kan je bij kleurenprofiel ook nog kiezen voor CMYK kleuren.

Maikel

Sinds de opstart van Hellinx Printing Hasselt in 2013 heb ik daar de leiding. Tevreden klanten zijn de grootste drijfveer voor mij. Binnen Hellinx Printing volg ik de grotere projecten op en sleutel ik mee aan strategie en interne processen. Buiten het werk heb ik een passie voor film, lees ik graag een goed boek en – wanneer er tijd voor is – verken ik graag de andere kant van de wereld.